Samla officiell Tyskland vm 2014

Published on by thea

Som vi alla vet är fotboll en så populär sport som många människor älskar det. De är ivriga att titta på varje spel. De missar aldrig en match för det. Det är sant att den billiga fotbollströjor är nödvändigt för alla fotbollsfan.

Brasilien VM 2014 håller på Maracana-stadion i Rio de Janeiro. Med det tyska laget kom från bänken under de första 113 minuter Goetze mål lore Argentina vann med 1-0.

Efter matchen spelarna som bär Tyskland vm 2014 det gäller konsumtion av denna titel.

90 minuter svårt att konkurrera med Tyskland och Argentina, de första 113 minuterna av banken för att förlita sig på bladet bröt Goetze, Tyskland, Argentina vann 1-0 Lore!

Efter 24 år, återigen vann VM! Tyska fotbollens historia som den första mästaren fyrfaldig värld, Tyskland bundna poängen fyra gånger för att vinna i Italien. Vinnaren av tyska värde oss bär billig jersey set att hurra för honom på grund av deras spännande prestanda har imponerat på oss djupt.

Nu, medföljer med VM är över, låt oss hålla samla de klassiska fotbollsskor till vår bra påminnelse att matchtroja.info är ett bra ställe att visa oss till våra minnen värda.

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post