Gör du överraska Messi fotbollströja barn

Published on by thea

Numera, fler och fler människor spelar fotboll med sina barn, eftersom det kan göra dem starka. vilken spelare stödjer ni? Idag ska vi prata om den berömda spelare Messi kommer att göra många fans är galna för honom, men också söta barn bära fotbollströja barn länge leve stor spelare.

Ronaldinho: "Under de senaste åren, fortsätter C Ronaldo att göra historia, men Messi är den bästa spelaren i världen, och många av de tusentals fans som älskar honom väldigt mycket, nästan en billiga fotbollströjor klädkammare för att visa sitt stöd. och Neymar en dag skulle bli den bästa spelaren, Lionel Messi visade nivån på senare år är att vi inte har sett tidigare. "

Gerd Müller: "Messi är en fantastisk spelare, han är en jätte gången han använde föreställningen lyste upp hela professionell fotboll." Låt oss bära fotbollsskor att hurra för en stor spelare.

Argentina 24 år för första gången att bli en finalist, måste vara lägre än den höga och Tyskland. Även om det slutliga 1-0 förlusten till Tyskland.

Även finalen och missade mästerskapet, men Messi prestanda nog för att vinna applåder och vill bära tröja för att stödja honom! Och här matchtroja.info, fansen älskar att beställa för att uppmuntra sitt favoritlag, så missa inte att vi kommer att ge dig en överraskning!

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post