Brasiliens VM 2014 maskot Fuleco

Published on by thea

VM 2014 kommer. Jag tror att många fans var så glada . Idag kommer vi att tala något om VM- maskot . Fuleco denna bältdjur ryggsköld med ett blått huvud , rygg och svans är också blått , gult ansikte och lemmar , klädd med " Brasilien 2014 " på den vita t-shirt och en grön sport shorts . Folk kommer att tänka på färgerna i den brasilianska flagga . Varför de väljer detta djur ? anledningen är följande .

För det första är Bältdjur som bor i en av Brasiliens inland utrotningshotade arter , i betydelsen yttre hot , kommer bältdjur krympas till en cirkel , med en ryggsköld för att skydda sig själva , denna gång med fotbollsformär likartad .

För det andra , med den officiella VM " Brazuca " ( samba ära ) med bollen som namnet på maskot namnet " Fuleco " är det första nätverket via den officiella webbplatsen för FIFA röstade . Endast de gör det kan låta fler och fler människor älskar Fuleco . Och då de kommer att älska den här tävlingen .

För det tredje , FIFA officiell beskrivning bältdjur liv : var Fuleco ( den första dagen av seklet ) , född i nordöstra Brasilien 2000 Den 1 januari , vid öppnandet av den brasilianska VM kommer han att vara 14 år gammal , efter att han gjorde som att dansa " bältdjur bältdjur dance " för att fira sin idol var Pelé , och " främmande " Ronaldo .

Detta är något nytt om VM 2014 maskot Fuleco . Genom detta tror jag att du måste ha en djup kunskap om den. Så om du är ett fotbollsfan . Och vi kan träffas och titta på VM .

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post