Brasilien Kan vinna och inte underskatta Italien

Published on by thea

Fotbolls-VM är på väg , och många människor kommer tunna vem som vinner tävlingen . Enligt vissa experter sa de Brazil Kan vinna inte underskatta Italien .

Brasilien upptar en stor fördel , många människor antar att de kommer att vinna tävlingen , men det finns bekymmer . År 1952 , även hemma , Uruguay , Brasilien , World Cup har tagits bort . Med andra ord , när det gäller denna mycket säker , men yttre tryck har varit särskilt stor , kommer värden bär , vissa sjukdomar , det kan jag inte säga . "

Ändå erkände människor fortfarande styrkan i det brasilianska laget , "Naturligtvis , det brasilianska laget , kan det finnas en liten sannolikhet för fel , eftersom deras försvar relativt stabil , några av de största namnen barn Silva , Luis , som är i , en annan mittfältare Griper förmåga , förmågan att fånga upp och kör förmåga är starka typen , som frontcourt attack , är flera strejkande styrkan i det här laget mycket bra så om du kan stadig övergripande , jag tror att utsikterna är fortfarande bra " .. .

På tal om vinnaren . Expert sade inte underskatta Italien . De sade även om individer är inte tillräckligt bra , men ett lag tillsammans kan tvinga utbrottet . De är fulla av erfarna och god psykologisk kvalitet . År 2006 vann Italien VM , är den mest klassiska exemplet på " successiv italienska lag som denna , inte är mycket snygga människor , och till slut kunde rundade ut topp fyra . "

Detta är nyheten om VM . Om du är en fotboll älskare , då kan du gå med oss ​​, och vi kan titta på fotbollsmatcher tillsammans . Och dela vår glädje med andra .

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post