Förbered Liverpool fotbollströjor 2015 för spelet

Published on by thea

Hej kära vän, nu inte bara har basketmatcher, men har också fotbollsmatcher. Detta är goda nyheter för fansen, förvisso är det en fråga om spänning. Och jag tror att många fotbollssupportrar ska ha matchtröjor fotboll 2015.

England Carling Cup 2014/15 Säsong 4 fokus för en kamp på Anfield Stadium, slåss, Liverpool hemma 2-1 seger över Swansea, Em Trevlig bryta dödläget, kom Balotelli från bänken för att binda leken, Federico röda änden, Lovren först 95 minuter lore.

Detta är den 35: e gången de två sidorna konflikt, Liverpool 17 segrar, 8 oavgjorda och 9 förluster råder. Liverpool nästan nio hemmamatcher mot Swansea bara en negativ en, råkar vara den 2012/13 säsongen, de första fyra av Ligacupen. Liverpool vann förra ligacupen 1968 och Swansea. Detta är en sak som är värd att fira. Vi kan se, många fans bära Liverpool fotbollströjor 2015 för att muntra upp dem.

På den europeiska arenan, är Liverpool en av Englands mest framgångsrika klubb, fem gånger European Champions Cup, UEFA-cupen tre gånger, vilket skapar ett rekord i England.

Jag hoppas att Liverpool kan bli mer och mer kraftfull. Och om inte har en, kom igen, välkommen till vår butik matchtroja.info.

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post