Förbered dig stöd FC Barcelona matchtröja 2015

Published on by thea

Kanske är du sport fans. Vi ser alltid en massa ungdomar spelar fotboll i domstol, alla bär deras favorit billiga fotbollströjor. Fotboll är en stor sport för personer som spelar, kan det hjälpa dem att bli starkare.

Spanien lokal tid på 21:00 den 21, 2014/15 säsongen, Barcelona 5-0 borta seger över Levante, missade den spanska fotbollsligan fyra fokus för en strid i Valencia Municipal Stadium, slagsmål straff Messi ett mål och två assist, Neymar, Rakitic, Sandro och Pedro har att bryta. Barcelona fyra raka segrar utan att släppa in ett mål bly. Tack vare sina resultat, FC Barcelona matchtröja 2015 älskad av många människor.

De två sidorna konflikt ligan historia, 18 matcher, Barcelona 13 segrar, fyra oavgjorda och en negativ uppenbara fördelar, det enda nederlaget var gäst 1964, följt av sju gånger slåss mot Levante uppnådde tre segrar och fyra oavgjorda. Messi och Neymar börjar med, Enrique rotation av åtta personer, Iniesta, Busquets och Pedro gick tillbaka till start.

Barcelona Football Club grundades i November 29, 1899, en av de traditionella jättarna i spanska, är europeiska och världsfotbollen nu den mest framgångsrika klubben.

Som vi vet, kommer de att bli starkare. Och om du vill köpa en för att stödja dem, kom gärna till vår butik matchtroja.info. Du kommer att hitta vad du vill.

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post