AC Milan fotbollströjor 2015 är heta försäljning

Published on by thea

I fotboll, spelarnas tröjnummer har ofta en oskriven regel att följa, till exempel den 10: e matchtröjor fotboll 2015 är ofta trupp spelare, playmaker slitna; 9 generellt centralen; tillhör den första djurhållaren; 2,3,4,5 och andra siffror är tillbaka och mer valfrihet. Fotbollens historia har det dock skett en del ovanliga siffror, de visas, och hur många har inget särskilt skäl.

Under de närmaste dagarna kommer jag att berätta några historier tröja nummer. Big Lo: hjärta för evigt älskar den nionde; Yrke sena karriär, Ronaldo gick med AC Milan, valde han nummer 99 jersey. Det finns rykten om att detta är ett gemensamt namn hans favorit glass, det finns 99 närstående, men senare klargjort att den stora Luo, Inzaghi i Milano den 9, men han gillar också att 9, så han valde att upprepa siffrorna 2: 09. Förutom den stora Luo, Italien anfallaren Lucarelli, Portugal målvakten Baia, också ständigt bära 99.

Fotboll ger så mycket upphetsad, som en lojal fotbollsfan vi behöver köpa AC Milan fotbollströjor 2015 för att stödja vår favorit fotboll idol.

Idag har jag bara berätta en webbplats butik matchtroja.info, under de närmaste dagarna kommer jag att berätta mer historier tröja nummer. Tack!

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post