Källorna till VM och trofé

Published on by thea

Numera människor är mer och mer som VM . Men vet du hur har VM kommer och som bygger upp världscupen . Så idag vill jag dela med mig om hur gjorde VM kommer och som bygger upp den.
VM som en sport är världens största sport . VM ursprung började i OS början 20th century . Den 26 , 1920 , FIFA beslutat att hålla en fotbollsmatch ensam , sedan födelsen av VM . De valde att hålla VM i mitten av de olympiska spelen , och bestämde sig för att organisera ett VM vart fjärde år . Men under andra världskriget , har VM avbrutits två gånger . Så om du är intresse källorna till VM , kan du besöka deras officiella hemsida . För det andra vill jag berätta något om VM pokalen . När FIFA beslutade att hålla den första VM 1930 , producerade den franska skulptören Rafael ett vinnande lag får guldet trofén . Trofén är på en pelare med inläggningar av ädelstenar , den segergudinnan sträckte armarna håller åttkantiga glasskulpturer . Under andra världskriget , för att World Cup pokalen inte förstörs , folk gömmer den under sängen det italienska huset . Men tyvärr VM i utställningen blir stulen . Och folk har inte hittat trofén till idag .
Genom ovanstående förklaring, jag tror att du har en total förståelse för VM för klubblag . Skapa VM är inte lätt , men vad som är viktigare är efter många årtionden senare , människor fortfarande alltid att älska fotboll . Varje idrott har det är egen unika själ . Så , vad vi kan göra är respekt och älskar varje sport .

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post